llc-operating-agreement

JIN investeerders profiteren van tal van fiscale voordelen. Wij werken met juristen en fiscalisten ter plaatste met uitgebreide kennis van de Amerikaanse belastingwetgeving.

Al onze juristen en fiscalisten hebben jarenlange ervaring en hebben zich over vele uiteenlopende situaties en specifieke klantbehoeften gebogen. Zij zetten graag ingewikkelde en vervelende fiscale zaken voor u om in eenvoudige en beknopte taken. Zij zullen u begeleiden bij het kiezen van de fiscale structuur die het beste past op uw persoonlijke situatie.

Wij zijn trots op ons vermogen om topadviezen te verstrekken aan onze klanten, die zich geen zorgen hoeven te maken over toekomstige fiscale problemen of onverwachte kosten. Een transparante en efficiënte aanpak is voor JIN de beste benadering.

Te betalen belastingen die investeerders kunnen verwachten:

1. Belastingvrijstelling van $ 3.950. Als investeerders investeren als duo en beiden deel uitmaken van de LLC, is het raadzaam om twee belastingaangiften te doen en te profiteren van de twee toegekende belastingvrijstellingen.

2. Kosten in verband met vastgoedactiviteiten zijn aftrekbaar.

3. Het belastingtarief op vermogenswinsten is 25% als het vastgoedobject minder dan een jaar wordt aangehouden, en daarna 15%. Er zijn oplossingen om dit soort belastingen voor klanten van JIN te vermijden.