Oprichting van een bedrijf (LLC)
Om te kunnen investeren in de Amerikaanse vastgoedmarkt, dient u als houdstermaatschappij een Limited Liability Company (LLC) op te richten en een bankrekening te openen op naam van deze LLC. Het vastgoedobject is in handen van de LLC en u bezit en beheert deze LLC volledig. Een LLC kan worden gebruikt om verschillende vastgoedobjecten overal in de VS aan te houden.

Bescherming van investeerders
company formationLLC’s bewerkstelligen dat investeerders niet persoonlijk aansprakelijk gehouden kunnen worden voor de daden van de LLC. Deze beperkte aansprakelijkheid beschermt investeerders tegen de persoonlijke risico’s verbonden aan eventuele rechtszaken met betrekking tot hun investering. LLC’s betalen veelal geen belasting op zakelijk niveau. Zakelijke inkomsten of verliezen worden ‘doorgegeven’ aan de eigenaren en gemeld op hun persoonlijke inkomstenbelastingaangiften. Eventuele verschuldigde belasting wordt betaald op individueel niveau.


Vereenvoudige administratie

Buitenlandse investeerders dienen vele formaliteiten te vervullen voor het opzetten van een LLC en het verkrijgen van het individuele belastingplichtige identificatienummer (ITIN). Ze dienen verschillende documenten en identiteitspapieren te overleggen aan de Amerikaanse belastingdienst (IRS). De IRS heeft uitputtende eisen en het is vaak lastig voor een individu om dit proces te doorlopen.

Met JIN als uw gids wordt dit veel eenvoudiger en minder bureaucratisch, omdat wij 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar staan, met lokale fiscalisten en juristen. Ons team heeft ervaring met het opzetten van LLC’s voor al onze investeerders en kan in recordtijd problemen oplossen en advies geven.

We hebben een uniek bedrijfsmodel voor onze externe klanten, waarmee zij eenvoudig een houdstermaatschappij in de VS?kunnen opzetten. Wij verzorgen alle formaliteiten voor het opzetten van de LLC voor de investering, met inbegrip van alle noodzakelijke boekhouding, fiscale rapportage, en verzekeringen. Zodra u de LLC-aanvraag hebt ingevuld, bereiden onze lokale fiscalisten en juristen de documenten voor.

TOPAANBIEDING : De bankrekening en oprichting van uw LLC zijn inbegrepen in uw Investment Starter Package, samen met één volledig jaar van boekhouding! Neem contact met ons op voor meer informatie over ons geweldige pakket.

JIN werkt met korte deadlines om u een optimale investeringservaring te bezorgen:

  • Oprichting van LLC – 24 uur

  • Openen van uw bedrijfsrekening – 24 uur

  • Bekomen van een EIN (BTW) – 2 weken