Beste investeringskans
Bij JIN zijn we er trots op dat we een grondige kennis hebben van de vastgoedmarkt in Detroit en leggen u investeringsobjecten voor waar we zelf in geloven. Ons team van vastgoedprofessionals, allen experts op hun terrein, zal alle aspecten voor u verzorgen en u een selectie bieden van zorgvuldig geselecteerde objecten die afgestemd zijn op uw budget. We zullen u helpen en adviseren over de objecten die aansluiten op uw behoeften en de best passende investeringsmogelijkheden aan u voorleggen.

Wij kennen Detroit!
Voor een winstgevende vastgoedinvestering met een hoog rendement, hebt u een eerlijke en ervaren partner nodig die uw vastgoedambities begrijpt en u kan helpen de juiste investering te doen en uw doelen te realiseren.

property selection

Het kennen van de juiste objecten in de juiste locaties is van cruciaal belang voor uw investeringssucces. We hebben een lokaal team dat de beste gebieden voor investeringen in vastgoed in en rond Detroit door en door kent. Met onze uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt, hebben we een zeer succesvol bedrijfsmodel ontwikkeld op basis van vertrouwen, integriteit en wederzijds respect. Wij faciliteren zakelijke verbanden met alleen winnaars, door bewezen investeringsplannen die werken. Onze turn-key strategie maximaliseert uw inkomsten, en onze selecties van objecten worden zorgvuldig en persoonlijk door onze experts uitgekozen om het hoogste rendement op uw investering te garanderen.

Compleet all-in pakket
Al onze objecten worden gedekt door garanties, met inbegrip van eventuele renovatiekosten. Wij bieden investeerders zonder meerkosten een gedetailleerde inspectie van het pand en een professioneel rapport waarin alle belangrijke kenmerken worden getoond. Al onze woningen worden verhuurd en gaan door een strikt antecedentenonderzoek ter geruststelling van investeerders.

Gegarandeerde klanttevredenheid
Wij zijn toegewijd aan onze klanten en doen ons uiterste best om persoonlijke hulp, ondersteuning en begeleiding te bieden in elke fase van het selectie- en aankoopproces. Wij danken onze groei en succes aan onze klanten en zorgen ervoor dat zij op hun beurt van ons de beste service krijgen.

Wij dagen onszelf elke dag uit om nog beter te presteren om de verdere groei van ons businessmodel te verzekeren en onze investeerders tevreden te stellen. Ons doel is om het beste uit de vastgoedmarkt te halen en onze investeerders te helpen hun droomobject te verwerven.