Wij doen ons uiterste best om uw verwachtingen te overtreffen als het gaat om vastgoedbeheer. Onze dienstverlening in vastgoedbeheer behelst onder meer doorgaande communicatie, complete marketing en reclame, uitgebreide huurderevaluatie en -selectie, full-service leasen, tijdige huurincasso, regelmatige woninginspecties, betaalbaar en betrouwbaar onderhoud, en resolute uitzettingen in overeenstemming met de huurvoorwaarden.

Hoe wordt mijn vastgoed beheerd?
property managementEen logische vraag, want u wilt investeren, maar tegelijkertijd voorkomen dat u bepaalde routinezaken zelf moet afhandelen of uw eigendom persoonlijk moet bezoeken om problemen op te lossen. Dit is vooral belangrijk voor buitenlandse investeerders die fysiek nu eenmaal niet altijd beschikbaar en in de buurt van de locatie kunnen zijn om hun eigendommen te bezoeken. Vanuit onze eigen ervaring als investeerders in Detroit kennen wij de valkuilen van het werken met bedrijven die hun investeerders in de steek laten en hun eigen problemen laten oplossen zodra het onroerend goed is verkocht en de overeenkomst is gesloten. Met veel hoofdbrekens en stress voor alle betrokkenen.


Toegewijd lokaal team
Investeerders hebben het beste vastgoedbeheer nodig – een toegewijd lokaal serviceteam dat te allen tijde prioriteit geeft aan de behoeften van investeerders.
Bij JIN hebben we de juiste aanpak voor het beheren van vastgoed. We staan van A tot Z aan de zijde van onze investeerders, en verplichten ons om hen gedurende het hele proces te voorzien van de beste ervaring. Wij zijn ervan overtuigd dat het succes en de groei van ons bedrijf volledig afhankelijk is van de totale tevredenheid van onze investeerders, en nemen met minder geen genoegen.

Wij realiseren ons dat uw verhuurobject een belangrijke investering is en zijn toegewijd aan het succes ervan. Om dit succes te bereiken, is het belangrijk dat uw woning snel wordt verhuurd, zodat u uw huurinkomsten kunt maximaliseren.


Volledige transparantie

Wij bieden volledige transparantie in onze omgang met onze investeerders. Onze dienstverleningsvoorwaarden zijn eenvoudig en duidelijk.

property accountingOp elk huis dat we beheren zijn 10% beheerkosten van toepassing. Ons plaatselijke beheersbedrijf handelt de inkomensstromen af en zal de huurinkomsten overmaken naar de bankrekening van de investeerder (na aftrek van kosten, mogelijke belastingen, verzekeringen en eventuele onderhoudskosten). Als er nieuwe huurders moeten worden gevonden, zullen wij hiernaar op zoek gaan, tegen een vergoeding die gelijk is aan één maand huur.

U hebt te allen tijde toegang tot de feiten en cijfers van uw investering via de interactieve en gepersonaliseerde JIN-portalsite. Dit behelst onder meer gedetailleerde kosten, prijsopgaven voor uit te voeren werk, en de status van uw documenten en aanvragen. En u kunt via het e-mail aanvraagformulier altijd om aanvullende informatie vragen.


Investering met zorgeloze cashflow

Ons doel als vastgoedbeheerder is om uw vastgoed te beheren en in stand te houden met inachtneming van de hoogste normen, en u gemoedsrust te geven in de wetenschap dat uw eigendom in de beste handen is. U kunt genieten van uw investering zonder stress, wij regelen alles ter plaatse met de huurders en lokale teams

property management teamDit is wat JIN uniek maakt en onderscheidt van de concurrentie. Met een proactief plaatselijk team dat 24 uur, zeven dagen per week klaar staat, zijn wij zelfverzekerd genoeg om u een uitstekende service te garanderen bij het beheren van uw object. U krijgt een toegewijde accountmanager als aanspreekpunt. Hij of zij zal verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van communicatie ter plaatse met huurders en serviceteams in geval van onvoorziene omstandigheden of de noodzaak van reparatiewerkzaamheden.

Dus of u nu op zoek bent naar het maximaliseren van uw rendement op uw eerste investering, of meerdere objecten wilt beheren, wij zijn toegewijd om u het investeringsrendement te bieden dat u voor ogen heeft.

U hoeft zich over geen enkel aspect zorgen te maken, want wij zijn ter plekke aanwezig. Dat is de kracht van JIN.